Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@17:13:30 GMT

افت فشار گاز، دلیل قطعی گاز سیمان تهران بود

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۴۶۲۷۵

افت فشار گاز، دلیل قطعی گاز سیمان تهران بود

به گزارش خبرگزاری فارس از ری، زهره عبادتی رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ری اظهار کرد: با توجه به اینکه با برودت هوای زمستانی روبه‌رو هستیم طی روزهای اخیر مصرف گاز خانگی افزایش پیدا کرده و به ناچار گاز برخی صنایع قطع شده است. 

وی در رابطه با قطعی گاز کارخانه سیمان تهران گفت: معمولا همه ساله در فصل زمستان با قطعی گاز صنایع مواجه هستیم و امسال نیز شرکت گاز، به دلیل افت فشار گاز چند روز پیش گاز سیمان تهران را قطع کرد که واحدهای این این کارخانه غیرفعال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری ادامه داد: کارخانه سیمان تهران قطعی گاز این شرکت را به ما اعلام کرد که در پایش و نظارت‌های به عمل آمده مشاهده کردیم به هیچ وجه از سوخت مازوت استفاده نشده است.

 عبادتی بیان کرد: فرمانداری و محیط زیست شهرستان ری با پیگیری از شرکت گاز، اسباب وصل کردن گاز سیمان تهران را فراهم کردند و لذا یک روز پس ازقطعی، گاز این کارخانه وصل شد و مجددا با گاز فعالیت خود را آغاز کردند.

 وی در رابطه با تبعات تداوم قطع گاز کارخانه سیمان تهران گفت: استاندار تهران روز گذشته در کارگروه کاهش آلودگی هوا در استانداری تاکید کرده که سوخت صنایع بزرگ اطراف تهران از جمله کارخانه سیمان تهران باید تامین شود لذا امیدواریم شرکت گاز در فصل زمستان سوخت گاز صنایع را تامین کند. 

انتهای پیام/۶۷۰۶۲/س

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز محیط زیست افت فشار تهران کارخانه سیمان تهران قطعی گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه

رئیس جمهور گفت: احیا و راه‌اندازی هزاران کارگاه‌ و کارخانه‌ تعطیل و نیمه‌تعطیل به ایجاد شغل کمک می‌کند. طبق آخرین آمار، حدود ۹۰۰۰ کارخانه در سراسر کشور به چرخه تولید بازگشته که جای خرسندی دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ایجاد سالیانه یک میلیون شغل یکی از وعده های دولت سیزدهم بود که با روی کارآمدن طبق برنامه ریزی هایی از سوی وزارت کار این موضوع دنبال شد و به روایت آمار طی دو سال گذشته محقق شده است. مطابق با آمار سامانه رصد در سال 1401 بیش از یک میلیون و 350هزارفرصت شغلی بر اساس کد ملی، نوع شغل، جایی که در آن شغل ایجاد شده، دستگاهی که کمک کرده آن شغل ایجاد شود در این سامانه به ثبت رسید. در سال 1402 نیز مطابق آمارهای ارائه شده یک میلیون و 88هزارشغل ایجاد شده است.

یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال و رونق تولید  نهضت ملی احیا و راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و غیرفعال یا افزایش ظرفیت تولید، رفع مشکلات و اعطای تسهیلات است.

دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نیست

ابراهیم رئیسی,رئیس‌جمهور شامگاه (سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه) در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی درباره اقدامات دولت برای اشتغالزایی گفت: دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نیست و این کارخانه‌ها و کارگاه‌های احیا شده هم به افزایش اشتغال کمک کرده‌اند.

آیت الله رئیسی افزود: آمار بیکاری به کانال 7درصد کاهش پیدا کرده و در برخی استانهای ما قریب به 8درصد است؛ نسبت به این قضیه خود را برای ایجاد زمینه اشتغال خصوصا تحصیلکرده‌ها متعهد می‌دانیم. رهبر انقلاب گفتند باید شرکت‌های دانش بنیان به شکل کمّی و کیفی افزایش پیدا کند روزی که دولت را در دست گرفتیم، 5هزار شرکت دانش بنیان فعال بود امروز 10هزار شرکت دانش بنیان فعال داریم که دو برابر افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: زمینه برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم است و به آنها می‌گویم با کمک دانشگاه‌ها و معاونت علمی فناوری رئیس جمهور و پارک‌های علم و فناوری زمینه فعالیت فراهم شده است. صندوقی هم برای اعطای تسهیلات و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینی فعال کرده ایم تا بتواند از این شرکت‌ها حمایت حقوقی و مالی کند. امیدوارم روزی بیاید که اصلا بیکار در کشور نداشته باشیم.

وی اظهار داشت: احیا و راه‌اندازی هزاران کارگاه‌ها و کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل به ایجاد شغل کمک می‌کند. طبق آخرین آمار، حدود 9000 کارخانه در سراسر کشور به چرخه تولید بازگشته که جای خرسندی دارد. ابتدای دولت 5000 شرکت دانش‌بنیان داشتیم و این آمار امروز دو برابر شده است و این یعنی تحصیل‌کردگان در این زمینه شاغل شده‌اند. زمینه برای کار و فعالیت فراهم است.

رئیس‌جمهور با اشاره به آمار تولید افزود: در بخش‌های مختلف شاهد رشد تولید هستیم و در برخی حوزه‌ها رشد منفی تولید را داشتیم و امروزه مثبت شده و تولید کالاهای اساسی رشد 22 درصدی دارد. این‌ها نشان می‌دهد که دولت به‌دنبال کار و فعالیت است و حمایت مردم در این زمینه نیز مشهود است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات