Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در  نشستی که در ابتدای این بازدید باحضو  موسوی،  دهنوی،  یزدی خواه و روح الامینی نمایندگان مردم تهران - ری - شمیرانات - اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی انجام شد، مدیرعامل شرکت سیمان تهران در سخنانی به بیان وضعیت و شرایط تولید سیمان در ایران پرداخت.

سید عباس حسینی با اشاره به جایگاه صنعت سیمان ایران در جهان، میزان تولید کنونی سیمان در ایران را کمتر از ظرفیت تولید شرکت های سیمانی عنوان کرد و افزود: صنعت سیمان همواره متعهد به تامین نیاز بازار و مصرف کننده های سیمان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هیچ مشکلی در تامین سیمان برای مصارف داخلی و حتی صادرات وجود ندارد.

وی عمده مشکل موجود را شبکه توزیع سیمان و هزینه های حمل و نقل دانست و افزود:جهت  کمک به تداوم تولید و عدم توقف خطوط تولید شرکت ها سیمانی، نیاز به قیمت گذاری سیمان بر اساس واقعیت های موجود و هزینه های تمام شده وجود دارد.

مدیر عامل شرکت سیمان تهران، این شرکت را از مجموعه های توانمند و ارزشمند دانست که چه در زمان انقلاب و جنگ تحمیلی و چه در زمان سازندگی و توسعه همواره عملکردی قابل تحسین داشته است.

حسینی ضمن بیان اینکه لازمه توسعه پایدار، توجه ویژه به محیط زیست است، به بهره برداری از بزرگترین  پروژه های  زیست محیطی صنعت سیمان در این مجموعه اشاره کرد و ادامه داد: شرکت سیمان تهران همراهی و هماهنگی مستمری با سازمان محیط زیست داشته و این پروژه ها با حضور و نظارت کارشناسان این سازمان به نتیجه رسیده است. در حال حاضر تمام خطوط تولید شرکت به صورت آنلاین و مستمر توسط سازمان محیط زیست پایش می شوند و هیچ کدام از این خطوط در لیست صنایع آلاینده محیط زیست نیستند.

در ادامه نمایندگان و مسئولین محلی از خطوط تولید شرکت سیمان تهران بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیت های این مجموعه قرار گرفتند.

به گزارش ایرنا، کارخانه سیمان تهران در جوار کوه بی بی شهربانو و روستای امین آباد در محدوده شهرستان ری واقع شده است، فعالیت این کارخانه از سال ۱۳۳۳ با احداث ۹ خط تولید آغاز شد که چهار خط آن بدلیل ایجاد آلودگی تعطیل و در حال حاضر پنج خط آن درحال بهره برداری است.

این کارخانه سالانه ۸۵ میلیون تن سیمان کشور را تولید و هم اکنون با توجه به رکود اقتصادی و مشکلات در زمینه ساخت و ساز پروژه های عمرانی میزان مصرف سیمان به ۵۰ میلیون تن رسید و ۳۵ میلیون تن سیمان تولید شده بدون مصرف مانده است.

برچسب‌ها شهرستان ری کارخانه نماینده مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری کارخانه نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان ری کارخانه نماینده مجلس شورای اسلامی اخبار کنکور شرکت سیمان تهران تولید شرکت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۹۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • راند دوم