Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@19:18:11 GMT

استفاده از مازوت الزام وزارت نفت است

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۹۶۴۴

استفاده از مازوت الزام وزارت نفت است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مردم سالاری، مشروح این جوابیه به شرح زیر است:

شرکت سیمان تهران به عنوان با سابقه‌ترین تولید کننده سیمان در کشور در حال حاضر با تعداد 1400نفر نیروی کار شاغل و همچنین ایجاد 10000 نفر اشتغال غیر مستقیم و با سابقه‌ای بیش از 6 دهه فعالیت، موفقیت‌های بیشماری در تولید محصول استراتژیک و زیربنایی سیمان به ویژه در سطح استان تهران به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درخصوص خبر مندرج در سایت آن خبرگزاری محترم موارد ذیل قابل ذکر می‌باشد:

1- برخلاف اظهارات آقای خلیل‌آبادی عضو محترم شورای شهر تهران، شرکت سیمان تهران فقط 7 روز در طول سال جاری از سوخت مازوت استفاده نموده است نه 190روز!

2- شرکت‌های تولید کننده سیمان باتوجه به الزام وزارت نفت، هرساله نسبت به جایگزینی سوخت مصرفی خود از گاز به مازوت اقدام می‌نمایند. ضمن اینکه این امر به هیچ وجه مطلوب صنعت نبوده و موجب تحمیل هزینه بالا و مشکلات تامین و تدارک مازوت می‌گردد.

3- این شرکت در تاریخ 17/09/98 با اعلام رسمی شرکت ملی گاز (نامه شماره 36/210/110/157060 به تاریخ 17/09/98) و مبنی بر قطع گاز مصرفی طبق روال همه ساله نسبت به تبدیل سوخت مصرفی خود از گاز به مازوت اقدام نموده و باتوجه به تشدید آلودگی هوا و بنا به درخواست سازمان محیط زیست از تاریخ 25/09/98 به طور داوطلبانه نسبت به قطع مصرف مازوت اقدام نموده و از این تاریخ تاکنون به هیچ عنوان از سوخت مازوت استفاده نشده است.

4- میزان خروجی دودکش‌های این شرکت به صورت آنلاین توسط سازمان محیط زیست کنترل و پایش می‌شود و طرح خود اظهاری با پایش مخاطرات زیست محیطی توسط آزمایشگاه‌های معتمد سازمان حفاظت محیط زیست در این شرکت صورت می‌پذیرد.

5- با وجود هجمه رسانه‌ای ایجاد شده درخصوص نقش مازوت مصرفی در سیمان تهران در ایجاد بوی نامطلوب منتشر شده در شهر تهران، سازمان حفاظت محیط زیست کشور این موضوع را تایید نکرده و براساس نظر جناب آقای دکتر کلانتری معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست منشأ این بو سایت پسماند آراد کوه معرفی شده است (26/09/98). همچنین معاون محترم پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان تهران نقش مازوت مصرفی در ایجاد بوی نامطلوب در شهر تهران را به دلیل عدم وجود مبنای علمی رد نموده است. (02/10/98)

شایان ذکر است مصرف مازوت در صنایع سیمان به دلیل تنوع مواد و شرایط فرآیندی متفاوت از سایر صنایع می‌باشد و حتی در شرایط استفاده از مازوت خروجی دودکش‌ها بسیار پایین‌تر از حدود مجاز استانداردهای زیست محیطی است.

6- شرکت سیمان تهران علی‌رغم تنگناهای اقتصادی موجود و شرایط نامطلوب تولید، مفتخر است که در سال جاری با همت متخصصین و کارشناسان توانمند داخلی دو پروژه بزرگ زیست محیطی (بهینه‌سازی سیستم فیلتراسیون خطوط 6 و 9) را با هزینه‌ای بالغ بر 460 میلیارد ریال انجام داده و کتبا نسبت به انجام بازدیدهای سرزده از سوی سازمان محیط زیست استان تهران از خطوط تولید خود اعلام آمادگی نموده است.

جای بسی تاسف است به رغم عملکرد مطلوب و موثر این واحد، در سالی که با درایت مقام معظم رهبری (مدظله عالی) به نام «سال رونق تولید» نامگذاری و کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور به جهت بی‌‌اثر نمودن تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی، موظف به حمایت از تولید گردیده‌اند، سیمان تهران به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدی کشور نه تنها با وجود تمام تنگناهای اقتصادی موجود، حداقل حمایت‌های معمول را ندارد بلکه هر از چندی با سخنان خلاف واقع، غیر کاشناسانه و غیر منصفانه این بار از سوی عضو محترم شورای شهر تهران که اتفاقا از افراد بومی منطقه بوده و اشراف کاملی به وضعیت اشتغال و مسائل اقتصادی مردم عزیز شهرستان ری دارد اینگونه مورد بی‌مهری واقع شده و هجمه افکار عمومی ناشی از بیان این سخنان را متوجه خود می‌بیند.

در پایان ضمن تشکر از حساسیت‌ بجای آن روزنامه محترم، انتظار می‌رود رسانه‌های جمعی با صداقت و دقت، پیش از پرداختن به موضوعات غیرکارشناسی و تحریک احساسات به جای بحث کارشناسی، این خبر را اصلاح نموده و در آینده نیز از انتشار اینگونه سخنان غیر کارشناسانه که بی‌اعتمادی جامعه به خدمتگزاران خود در صنعت را موجب می‌شود، خودداری نمایند.

بدیهی است این شرکت هرگونه حق پیگیری از مجاری قانونی را درخصوص مطالب غیر واقع منتشره برای خود محفوظ می‌دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استکبار جهانی روابط عمومی سیمان شورای شهر تهران وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است